Translate

Friday, 20 May 2011

Grande Andrea!

3 comments:

Navigator said...

и што да искоментираш... се ќе биди вишок. некогаш едноставно ди доаѓа само да речеш: јебем ти живот!

ReBorned said...

А сега за поведрата страна на нештата:
Алегри вели дека Милан има авторитет и обврска секогаш да игра на позитивен резултат без разлика дали за тоа постои императив или не.
Затоа утре најверојатно со најсилното во моментов и Didac Villa со деби во дресот на Милан.
Тоа би значело одприлика:

Abbiati; Abate, Thiago Silva, Nesta, Didac; Van Bommel, Flamini, Seedorf; Boateng; Cassano, Pato

Многу зборови со пофалба за Пирло и коментар дека сето ова е mutual меѓу сите страни, секој по свој пат без никакви проблеми. Пирло оди во Јуве а Алегри вели дека замената на Пирло ќе биде фудбалер од врвна класа.

Anonymous said...

Нема љутиш и набркување тука се слагам.
Ама моментот кога сидорф чека чека и го гушка пирло на крајот...