Translate

Sunday, 26 June 2011

Buon compleanno Capitano!


Знаев дека некој има роденден денес!Само не ми текнуваше кој, чисто ѕирнав на ацм.цом и гледам уште нема ништо хмм..Вечно живеј легендо!

Friday, 10 June 2011

Шпекулации, шпекулации, шпекулации...

Полека но сигурно почнува летното трансфер лудило. Се вадат имиња од ракав и имиња за кои постои реална основа. Ние во ова летно трансфер лудило имаме 3 важни играчи, можеби најдобрите:Епа со Gold Tie напред во нов БУМ на трансфер пазарот!!!