Translate

Wednesday, 16 June 2010

WORLD CUP 2010Со оглед на тоа дека течи најфудбалскиот месец за овој циклус од четири години, а активноста на блогот и темите се далеку од посакуваните се решив да пробам да ја разбијам неактивноста и да си помуабетиме нешто околу Светското првенство..очекувам прогнози, анализи на вашите фаворити, на досегашните натпревари, па и на идните и секако оцена на нашите rossoneri на Мондијалот..досега сите за Milan, сега можеби сите за различни репрезентации, па да го видиме блогов со поразгорени дебати и некоја расправија :)

П.С. Го барам Владе да ме поддржи околу одбраната на тронот на azzurri-те :) Ќе си земам за право оттука и јавно да ги поддржам!

FORZA MILAN!!! FORZA ITALIA!!!