Translate

Monday, 3 June 2013

Продолжуваме со Allegri!Постојат сèуште непотврдени информации за евентуално продолжување на договорот со клубот до 2015 година но една работа е сигурна, Allegri останува на клупата на Milan. 
Во која насока одат Вашите размислувања?