Translate

Sunday, 29 August 2010

МИЛАН 4 - 0 ЛЕЧЕОва е мојот Милан! Ова е тимот што сакам да го гледам! Секоја чест за тебе мајсторе, ова е твоја заслуга! Роналдињо на 4-0 да се враќа назад на бек и да се бори за секоја топка... Пирло класика, како во старите добри времиња, Пато ѕвер, Пипо е класа за Бориело, секој дел од теренот беше на ниво и повеќе од тоа. Во второто полувреме малку ја попуштивме педалата за гас, ова можеше да биде уште поголема катастрофа за гостите. Ибра само аплаудираше од трибините...
Браво мајстори!!

Monday, 16 August 2010

OFICIJALNO : TV TELMA KE JA EMITUVA SERIJA 2010/11 EKSKLUZIVNO SO 5 DIREKTNI PRENOSI SEKOJ VIKEND + PREGLED SEKOJ PONEDELNIK OD 19:30 + MAGAZIN SEKOJ PETOK KAKO NAJAVA NA KOLOTO


Ова е пастирано од фејсбук профилот на интеристот Бранко Илиевски пред околу 4 часа.
Оваа сезона поактивни ми изгледаат од Телма, ако ништо друго ние сме си сигурни за разлика од енглезите кои изглеа ќе се гледаат на ppv :)


FORZA TELMA !!! FORZA MILAN !!!