Translate

Saturday, 14 May 2011

CAMPIONI D'ITALIA!!!

2 comments:

Navigator said...

ауууу каков moonwalk :):):):):)
ако некој нема каде да следи што се случува уште на San Siro - http://www.calcion.eu/live12.htm

CurvaSud_Milan said...

Незнаев како можев да помислам дека Бранко ќе остане саат време после утакмица со слика?!...неможам да им опростам на кејблтел за тоа што ми прават две недели наназад посебно не за вечерва!!! Немам константен интернет повеќе од 15 мин!!! И нели фино лепо Бранко се изгаси и кога побрзав да најдам линк кејблтел си ја изигра својата улога! Сега успеав да зирнам преку тел(да живее т-мобајл) некои видеа меѓу кои и moonwalk-ot, феноменално!!:)) ...кажете некои други моменти? И по можност некој торент од целото случување на сан сиро за кога ќе имам нет да можам на раат све да изгледам.