Translate

Wednesday, 18 May 2011

BENVENUTO A TAYE E PHILIPPE!!!

     Чувствував како да не му го дадовме заслуженото внимание на двајцава момци, па го пишувам ова само како добредојде на двете сосема солидни засилувања за догодина. 
     Момци, ова е нашата famiglia rossonera, а вие штотуку го направивте најдобриот потег во вашите кариери. Добредојдовте!


    Мислам дека ова се единствените слики што можат да се најдат на нет, така да не ми замерувајте што постот не е нешто нај, нај.

FORZA TAYE, FORZA PHILIPPE, FORZA MILAN!!!

4 comments:

Anonymous said...

Benvenuti Campioni!!!

Vase_AC Milan said...

Одлични играчи за без пари.

Benvenuti ragazzi

ReBorned said...

И уште еднаш магијата на The Gold Tie Hero!

Anonymous said...

пишувам пост...