Translate

Wednesday 2 November 2011

GROUP STAGE - CHECKED!!!

Во стилот од минатата сезона, продолжувам со "чекирање" на успесите. Лани ни одеше доста добро, зошто не би продолжиле и сезонава. Дури во labels си отворив категорија "Checked" :)


GRANDE MILAN!!!

6 comments:

ReBorned said...

Коментаров беше наменет за претходниот пост ама не сме далеку:

Ова реми може да ни се удри од глава при ждрепката за нокаут дуелите! Ние можеме да победиме секој но зошто да одиме по трнлив пат?! Секое следно коло освен успех носи и свеж кеш па и трансфер средства. А исто така и носи поени за рангирање на клубот при влечење на групите и рангирање на италијанскиот фудбал воопшто. Еве годинава само 3 одат во ЛШ! Ако продолжиме вака и на клупско ниво ќе си останеме во 2 шешир! Бевме неприкосновени во 1 шешир во блиското минато! А за тоа дека не им бил паметот тука туку во Италија НЕ САКАМ ДА СЛУШНАМ! Ако го одиграа целиот натпревар како второто полувреме тогаш ќе поверував дека не се со мислите на терен!

Navigator said...

За 4-6 месеци назад на терен???
Да не претера друже Galliani, a??

ReBorned said...

Некои муабети (од доктори) се' за 3 и G го кажа тоа 6 затоа што при операции на срце мора да се добие посебна дозвола од ФИФА за повторно да се врати на терен. Ако ме прашуваш за моето лично мислење, треба да бидеме среќни ако го видиме Касано да шутне топка во Копа Италија или да влезе во игра во 83та во серија А. Ако се врати тоа би било догодина ова време (тој е спортист и од кога ќе добие дозвола за да се врати во игра ќе му требаат минимум уште 2-3 месеци за да се врати во пристојна спортска форма, посебно во таква чувствителна ситуација). Значи не сметајте сериозно на Касано.

Anonymous said...

Да е жив и здрав, па ако треба само од клупа нека не бодри.

Navigator said...

Операцијата на Cassano успешна!
Bravo Antonio!!!

ReBorned said...

"Thanks for coming to see me, Obama."

- Cassano to Seedorf, when he came to visit him at the hospital.