Translate

Friday, 7 January 2011

Cagliari - Milan 0-1

5 comments:

Vase_AC Milan said...

Бране изгледа пак почиња со своето шоу.Ко беа за греови не ги даваа а сега мисли дека се управија па ќе ја замара цела јавност со гнасите.Е утре има да ги набијат па ја ќе му кажам после на ФБ.Сто пати појака утакмица е нашата.

CurvaSud_Milan said...

Абе ајде не е нормален тој! не ми се веруваше кога видов! Да не почнам сега да објаснувам дали и зошто Милан-Удинезе е подобар избор, сите знаеме и Бранко самиот знае, али човекот си тера кејф, јбг!!

Navigator said...

тоа ви е дечки доказ за сомнителната ментална состојба на навивачите на Шинтер!
ако, имаме ние и интернет...

FORZA CAMPIONI!!!

Vase_AC Milan said...

Хахахах точно така.На крајот сакаат нејќат пак ќе бидеме во живо со пехарот во раце

FORZA MILAN

Navigator said...

ај ако сака некој пост за утре...