Translate

Monday, 3 January 2011

Al-Ahli vs AC Milan 1-2

Што си тепавме, си тепавме ама какво голче ни степаа Арапите :)

3 comments:

Navigator said...

остај тоа, ај честито да ни биди потписот на Fantantonio :) да се надеваме дека ќе нема проблеми со него..а моја желба е и Dinho да остани, барем до Јуни..сега уште David Luiz, и спремни сме за triplete!

FORZA MILAN!!!

Navigator said...
This comment has been removed by the author.
Vase_AC Milan said...

На крајот ама се здиве Ибра тој арно го куртулија тренерот.Робињо по се изгледа ќе игра со Каљари,само посекотини има на коленото повреда шо може да се санира без проблем.