Translate

Sunday, 30 January 2011

Чак Норис

7 comments:

Vase_AC Milan said...

Ти ли мене бе? :D

Vase_AC Milan said...

Легротаље?????? Сериозни ли се нашиве?????

Navigator said...

незнам што да речам..плукавме и по Yepes кога го зедоа за ич пари, ама излезе како одличен back up..колку што знам јас, ќе биди истата приказна како и со MVB, на 6 месеци до крај на сезона..си викам, па што ако се доведе играч плус без пари, а со огромно искуство..па и не е лош играч на крај краева...
можда ова ќе испадни повторно добар потег на ќелавкото..

FORZA MILAN!!!

Navigator said...

и официјално: Legro е наш до Јуни!

BENVENUTO LEGRO!!!

Vase_AC Milan said...

Да ти кажам право бев многу голем оптимист околу Јепес,па истото го мислам и за Легро,добиваме одличен бек-ап играч искусен.Кога видов дека на 6 месеца потпишал ми стана јасно што е работата,но дали навистина имаше потреба со оглед на тоа дека Папа е тука?Или можеби сите овие повреди ги натераа да стравуваат за буквално секој играч?
Челино пешанката нас не ни го дае Матри него на Јуве,е за Астори на колена ќе клекне.

BENVENUTO LEGRO FORZA MILAN

Navigator said...

јас мислам дека не е до Cellino, туку ние не бевме доволно заинтересирани за Matri..ама ако, само на позајмица е, Juve се очајни, дури и без клаузула за откуп во Јуни го зеле :)
а за Legro, деифинитивно се работи за дополнување на ростерот поради повредите..го читав денес Allegri на прес и се сложувам дека супер ќе дојде неговото искуство во натпревари како минатиот да речиме..плус и новата позиција на ТЅ го поддржа ангажирањето на Legro, која е неизбежна, особено по новите два пекови во средината..
ако, вака сме појаки, а не сме помалку посиромашни :)

FORZA CAMPIONI!!!

ReBorned said...

Може да ни се најде Ники во овие кризни моменти со повреди...
Ок е!
Ќелавкото уште еднаш, по којзнае кој пат... нашиот трансфер пазар е затворен, нашиот трансфер е затворен.. и бум, слободен трансфер :)