Translate

Sunday, 12 December 2010

Power Play!

3 comments:

The Last Mohican said...

хахаха, многу јако :))))

ReBorned said...

Мохикан што се случи со момците што требаше да добијат авторизација за пишување на постови. Дали за некои од нив е средено и дали некој од нив воопшто контактираше со тебе преку меил за да добие авторизација?

P.S I love you, ish libe dish Zlatan Ibrahimovic :D

The Last Mohican said...

досега сите што ме исконтактираа добија авторизација т.е. Навигатор и Кико_Пато. Друг никој не ме исконтактирал.

п.с. Ги згазивме Болоња Ч)