Translate

Monday, 27 December 2010

MOHICAN МИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВИ ИТНО!!!

7 comments:

Karen Sibert said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jupiter Family said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Navigator said...

добро, кај го снемува дечкото??

The Last Mohican said...

Што е работава што е толку итна? :)

ReBorned said...

Сега го нема Навигаторов...
Ќе се најдете вие двајца?

CurvaSud_Milan said...

Da ne go vadite Ramkovski od zatvor stom e tolku itno?! :)))

The Last Mohican said...

нека седи малце таму :)))