Translate

Sunday, 5 October 2008

Каљари 0 - 0 Милан

Толку!
Оваа вечер е само твоја мајсторе!!!4 comments:

Anonymous said...

Добар гест Ри...секоја чест...
доволно кажано....др пат ќе анализираме....

CurvaSud_Milan said...

Респект за ГОЛЕМИОТ! R.I.P. Меастро!

CurvaSud_Milan said...

Ри браво за гестот.

MilanNiks said...

Со цела почит...
Браво Ри!