Translate

Saturday, 23 April 2011

Колаж

2 comments:

Anonymous said...

Бум шака лака бум шака лака леле шо ќе биде со болоња дома....

Vase_AC Milan said...

Ауууу колкава победа.Аууу колку само беше напнато и тешко,но успеавме.После оваа победа дефинитивно скудетото си се враќа онаму каде што и припаѓа.
Ниту играта,ниту одлуките,ниту повредите и измените што се направија не се вредни за дискусија,3те слики на статијата кажуваат се.За наредното коло ќе додадеме и една со број 18 ;)

FORZA MILAN SIEMPRE CON TE