Translate

Saturday, 29 October 2011

VENI VIDI VICI

3 comments:

ReBorned said...

Cassano?! :(
Стегни заби момче!!!

It is said that the player has difficulty speaking, and that you are playing like cardiology and neurological assessments. "The boy is not well and we are investigating,"

Во болница е :(

Navigator said...

Колку непријатна вест... :( Баш ме растревожи и вознемири. Се надевам дека ќе се среди набрзо ситуацијава. Опоравувањето нека земе колку сака време, само да Cass да биде во стабилна состојба.

Силен дечко е тој, ќе издржи!

FORZA FANTANTONIO!!!

CurvaSud_Milan said...

Што се случува со човекот?! Какви се овие симптоми, потешкотии со говорот?! ...не ми изгледа на добро, се надевам дека е само моментална состојба без тешки и долгорочни последици. Се надевам ќе преброди за брзо! ...споделете секаков update околу состојбата!