Translate

Wednesday, 3 August 2011

Two-horse race!
4 comments:

CurvaSud_Milan said...

Првиот поради тоа што знам дека ќе изигра 34 од 38 натпревари! Искрено мислам дека вториот е поквалитетен, но што од тоа кога е порцелан и се повредува секој месец.

Navigator said...

Ќе се сложам дека вториот е поквалитетен, ама исто така и вториот со својата позиција му е попотребен на клубот од првиот. Барем јас не сум го видел Montolivo да игра на DMC, нити во клуб, нити во репрезентација.
А кога напиша Ри two-horse race, мислеше на тоа дека од овие ќе се избира Mister X или дека овие двајца се единствените везнаци за кои размислува Galliani или пак единствените играчи воопшто кои би се купувале?

ReBorned said...

Друже Иван, Milan не бара DMC, Milan бара mezz'ala.

ReBorned said...

ПАНЧЕ ЌУМБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВВВВВВВВВ!!!