Translate

Thursday, 11 August 2011

Grazie Maestro!

Среќен роденден Maestro!
Ти посакувам многу среќни моменти на приватен и професионален план! Да продолжиме во исто темпо!!!

Forza Max, Forza Milan!!!

3 comments:

Anonymous said...

Макс е несомнено дел од ДНК-ата на Милан :)

ReBorned said...

Незнам дали сте по одмори или сте изладени само колку да Ве потсетам: 18:30 Malme - Milan
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=125557&part=sports

Anonymous said...

Тука сме тука, со нетрпение ко очекуваме иксот :) или Аквилани и Монтоливо барем :) или Роси...или Брајан Руиз :)