Translate

Sunday, 13 March 2011

AC Milan 1 - Bari 1

3 comments:

The Last Mohican said...

http://on.net.mk/sportal/fudbal/predigra-na-mechot-milan-bari

Шо убаво си се загреваат, чоек да се запраша дали е првенствен меч или пријателски натпревар :)

Navigator said...

цели три меча за Ibra!! зарем овој фаул беше како оние на Melo, Eto'o, Chivu??
очигледно арбитражата постапува по шаблони..добро е што експресно е поднесена жалба, па казната може да се намали на два меча..сепак, Дербито останува без него, за жал и за огромен хендикеп!

FORZA IBRA, FORZA MILAN!!!

LNFAW said...

http://lnfaw.blogspot.com/