Translate

Monday, 7 February 2011

Genoa-Milan, 1-1

3 comments:

Navigator said...

штама!

The Last Mohican said...

Искрено и нема што да се каже :)

Vase_AC Milan said...

Добро дали им е забрането на нашиве фудбалери да тепаат еднаш? Сами си прават бедови.
Вложуваат во трибини вложуваат во многу други работи а најважното не го прават - теренот беше катастрофа и заради тоа не ја гледав многу сериозно утакмицата.Жалосно е.Можеме ама нашиот менталитет не ни дозволува да постигнеме нешто повеќе.
Околу Милан:Неста се врати и Пирло исто така,додека Абате и Боа работат напорно за да се вратат што поскоро.Мноооооооогу блиску се.Скоро да заборавив дека ни фали Неста благодарение на СуперМарио Јепес :))