Translate

Thursday, 6 November 2008

Магичен момент на магичниот!Без зборови! Вреди да се види! Одигравме никаков натпревар, Сендерос беше лош во првото но изненадувачки одличен во второто полувреме, немавме никаква игра! Во 60-та минута во игра влезе Роналдињо а нешто подоцна и Сидорф но ни тоа не помогна да се создадат шанси се до таа 93 минута кога МАГИЧНИОТ РОНАЛДИЊО покажа дека сеуште постои магија во тие нозе! Не се опишува треба да се види!!! Капа долу мајсторе!!!
Forza Milan!!!

2 comments:

CurvaSud_Milan said...

Како сум срипал!! Мислам дека во таванот ќе удрев! :))) Секоја чест!!

Сендерос имаше светли моменти ама имаше и катастрофални моменти!! Премногу е спор, мора да се подобри, но ги има оние убиствените стартови, ме потсеќа на Малдини во тој дел! :)

ReBorned said...

Како што споменав Сендерос беше слаб во првото полувреме но изненадувачки добар во вториот дел, имаше неколку одлични стартови!