Translate

Friday, 26 September 2008

ОСНОВАЧКО СОБРАНИЕ ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ФАН КЛУБ НА МИЛАН ВО МАКЕДОНИЈА!Почитувани Росонерки и Росонери од Македонија, ве покануваме на собирот на Росонерите од Македонија кој ќе се одржи по повод одржувањето на основачкото собрание за формирање на фан клубот каде ќе ви биде предложен предлог статут за формирање на здружението на навивачи на Милан во Македонија, односно формирање на долго најавуваниот фан клуб! Право на глас според законот има секој кој има полни 18 години!

Потоа ќе следи задничко еуфорично проследување на натпреварот против пациентите од другиот дел на нашиот град!!!


Дојдете да бидете дел од историјата на формирањето на Официјалниот фан клуб на Милан во Македонија!


Место: Sports bar SHANKLY'S

Дата: 28ми Септември

Време: 19:30

За сите други било какви информации ако ви требаат, околу локацијата или било што,

лице за контакт, Владимир, тел. број 070 343-446


ДА НАПРАВИМЕ МАСОВЕН СОБИР ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ РОСОНЕРИ!!!

5 comments:

ReBorned said...

Енормно многу ми е жал што не можам да присуствувам ама верувам дека ќе проработи телепатијата при постигнатиот гол на Але или Рики!
Forza Milan!!!

Navigator said...

и мене ми е многу криво што неможам да бидам таму во недела..поместен ми е почетокот на факс за наредниот понеделник така да дури за на редниот викенд ќе му бидам достапен на фан клубот кој btw се надевам дека успешно ќе се формира..имате голема поддршка од мене и се гледаме за наредната утакмица..
FORZA MILAN!!!

ReBorned said...

Карлито ги кажа оние седуммина од стартните 11 што сите ги претпоставуваа:
Абијати, Замбро, Каладзе, Ил Капитано, Јанко, Џенаро и Рики! За останатите 4 места конкурираат Фламс, Сидорф (мислам дека е сигурен во стартните 11) Амбро, Дињо, Шева и Але (исто така сметам дека е сигурен).
Forza Milan!!!

Navigator said...

ultra чекаме пост за утакмицата....
по можност денес за да имаме цел ден да се изнапрогнозираме и порасправаме за составот и резултатот :)

Anonymous said...

Одма :)