Translate

Sunday, 13 May 2012

GRAZIE DI TUTTO

3 comments:

ReBorned said...

http://www.dailymotion.com/video/xqsucm_pippo-inzaghi-goal-on-novara_sport

http://www.gazzetta.it/gallery/Calcio/05-2012/milan/variabili-911212444863.shtml#1

ReBorned said...

http://dailymilan.com/news/milan-2-1-novara-the-farewell-to-legends/

ReBorned said...

Гатузо: Правилно е тоа што беа повлечени дресовите на Малдини и Барези но нашите ние ќе ги дадеме на нашите соиграчи. Ночерино може да го земе мојот број поради тоа што тој е од југот исто како мене.