Translate

Thursday, 15 April 2010

Кога сликата вреди 1000 зборови...

10 comments:

ReBorned said...

http://rs339.rapidshare.com/files/376108759/2010.04.14_PRIM-Milan-Palermo_1-0_Verdi.avi

http://rs72.rapidshare.com/files/376130100/2010.04.14_PRIM-Milan-Palermo_2-0_Zigoni.avi

Еве ви ги двата гола. Мислам дека и по ова може да се види кој беше прва виолина на теренот нели :)

Nidzo25 said...

Не ми ги отвара головиве:)
Мислите ке го повикаат за прв тим после ова?? Или не смее дури нема 18?
Ке го чекаме со задоволство!!

Vase_AC Milan said...

Verdi - Pele

Vase_AC Milan said...

http://www.youtube.com/watch?v=wVRZm8T1IEs


http://www.youtube.com/watch?v=7hJeMIRRhPQ

Anonymous said...

Фантастично :)
Кога сликата Верди 1000 зборови...

Nidzo25 said...

Детево ке ни биде лидер некој ден!!
Вистински талент

Nidzo25 said...

Ако најдете вакви или некои други интересни клипови, закачувајте ги!

ФОРЦА ВЕРДИ ФОРЦА МИЛАН

Vase_AC Milan said...

http://www.youtube.com/watch?v=ZL3lwBQNuVo


go zaboravivme ili da? strasna leva ima

ReBorned said...

Тој има одлична лева ама малиов има одлична лева и одлична десна!
Го имам ставено претходно но во случај некој да пропуштил...

http://www.youtube.com/watch?v=iC2MC4UQfMw&feature=fvst

02:37 Ван Бастен?!

Anonymous said...

Воопшто не го заборавив,мене ме служи добро меморијата дека по натпреварите со Новара и Удинезе беше критикуван од некои од вас додека јас го фалев,и сеуште го фалам :)
А за Вердињо веќе не се потребни зборови,крајно ќе бидам разочаран ако не ја добие својата шанса.