Translate

Thursday, 7 July 2011

The Moonwalk man!

Најновата тетоважа:2 comments:

Navigator said...

Незнам колку е паметно тоа што го направи КРВ... Млад е, а ми изгледа и лојален, така да ќе нема место на телото каде да ги тетовира сите Скудета што ќе ги освојува. Ваљда нема да ја корегира оваа тетоважа секој Мај :)

FORZA BOA, FORZA MILAN!!!

ReBorned said...

Малку направи мучка со ова... подруго ќе беше ако го тетовираше логот на Милан, вака е поинаку...
Ама сепак Респект за дечкото