Translate

Thursday, 14 July 2011

И ОФИЦИЈАЛНО... ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ФАМИЛИЈАТА!!!


А се ми се чини дека и Pastore ѕирка некаде од позади на сликава :)

FORZA MILAN!!!

2 comments:

ReBorned said...

Фала богу некој да ме дружи... :)
Дај боже да ѕирка Пасторе...

Navigator said...

Нема збор дека многу подобра ситуација постои кога и играчот има желба за премин и се осеќа неговиот притисок за заминување. Pastore ми изгледа доста загреан да заигра црвено-црно.