Translate

Sunday 4 March 2007

Milan - Chievo Highlights

5 comments:

Anonymous said...

Moze da se kaze dobra prognoza :) barem pogodi kolku ke bide razlikata vo golovi i koj ke pobedi. A toa deka Ronaldo se spremal dva gola da dade bese doverliva informacija i ne trebase da se rasiri. Kako rezultat na toa Ronaldo se naljuti zatoa sto mu bese odzemen momentot na iznenaduvanje i resi da si ja povrati prednosta so toa sto nema da dade nitu EDEN gol.

The Last Mohican said...

moze da se kaze dobar komentar, uste da znaev od kogo e i mnogu ke bev sreken. Vaka ne znam dali se raboti za navivac na Milan ili na nekoj drug klub, pa ne znam na koj nacin da repliciram :)
A za Ronaldo ne se sekiraj, ke dava golovi, tek mu e treta utakmica za Milan. Uste Malce trpenie, se tempira za derbito :)

Anonymous said...

Navivac na Milan a ne na nekoj drug klub :) Anonymous bese slucajno i stom vikas deka ke si mnogu sreken ako znaes od kogo e togas mi e drago sto ke ti go razubavam denot. It is I, the teacher :)

The Last Mohican said...

Ah, sekogas e zadovolstvo da se procita komentar od navivac na Milan :)Edinstveno steta sto taka sramezlivo i retko toa se pravi... pa dajte malku poslobodno celta na blogov e interakcija, razmena na mislenja, stavovi, jadacki i sl.
P.S. Dajte mu sansa na Ronaldo... Vo Real bese na drug tretman, pojacana ishrana i nokni klubovi i mesto topka brkase zenski:) Sega e na dieta i pod poseben trening rezim, pa mnooogu skoro rezultatite ke si dojdat. Da ne zboram pred raka, ama mnogu skoro e golemoto derbi, pa mislam deka tuka treba da se pokaze koj e koj :)

G4L said...

Zoki, mislam deka imam ideja zaso go nemas google adsot. Btw, blogot ti e 1va liga - keep up the good work. Redovno te sledam. Pomini kaj nas.