Translate

Sunday 26 June 2011

Buon compleanno Capitano!


Знаев дека некој има роденден денес!Само не ми текнуваше кој, чисто ѕирнав на ацм.цом и гледам уште нема ништо хмм..



Вечно живеј легендо!

17 comments:

Navigator said...

BUON COMPLEANNO CAPITANO!

Vase_AC Milan said...

SIEMPRE NEL CUORE......FORZA PAOLO BUON COMPLEANNO

Anonymous said...

Топол поздрав од Бразилските плажи...

http://www.youtube.com/watch?v=eZi8n8Zixb0&feature=player_embedded

и мора да ве мачам со копи пејст пошто не се научив и не се научив да линкувам...

Navigator said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

А коментарот на Ри во претходниот пост? (9ти коментар)

"ЕBE интересна статија околу тоа што го дискутиравме вчера..."

Navigator said...

веќе се осеќам глупаво за тоа што го кажав, така да измеѓу твоите два пратходни коментари ќе стои само "This post has been removed by the author" :)

ReBorned said...

Il Capitano!!!
Премногу ми недостига :(
Како што вели сликата, постои само еден Numero Uno! Il Capitano!!!
P.S Што е финтата со „глупите коментари“ ?

После P.S Специјално за Ultra и расположено друштво...

Navigator said...

ај да пробам и јас

Navigator said...

одлично :) фала Ри!

Vase_AC Milan said...

Момци да не знаете дали во Фан Шоп имаат донесено од новите свети дресови??

Anonymous said...

Ја ќе ти кажам одма васе не : )

Navigator said...

Многу среќа и успех за Albertazzi во Getafe. Да ни се врати догодина спремен за прва екипа. Ми се чини дека е одличен потег ова иако драстично ќе се ослаби одбраната на primavera тимот. Исто, годинава ќе треба да се решава за иднината на De Vito, Pasini, Novinic и Santonocito, за кои оваа би била последна сезона како младинци.
Во меѓувреме, среќно и за Onyewu во Лисабон. Ќе останеме скусени за тоа задоволство да го видиме во дресот на Milan во официјален меч, ама тоа е тоа. Впрочем, јас лично никогаш не го осетив како наш, како дел од клубот.

Одиме напред, FORZA MILAN!!!

Anonymous said...

Мислам дека влезе еднаш како замена за Неста во групната фаза во ЛШ, а зошто не доби адекватна шанса можно е и никогаш да не дознаеме, а можно е Малдини-леакс да направи како што направи кога си замина Гуркуф и ни ја претстави другата страна на приказната, онаа која ние неможевме да ја знаеме.

Navigator said...

а ова со Verdi, Coppola и Odu? можно ли е да е мамка за Ogbonha? се надевам дека е, инаку потегот ми нема баш логика, морам да признаам...

ReBorned said...

Има логика, децата ќе добијат првотимски фудбал. Сега ти ќе речеш „ама зошто co-own можеше да одат само на позајмица“ но во Италија ако фудбалерот е само на позајмица нема никогаш да добие адекватна шанса...

ReBorned said...

Многу сте поспани...
Италија врие како во кошница:
ОФИЦИЈАЛНО!!!
Вратени се 2 non-eu места по сезона! Се прават разни калкулации, секој тим со свои сметки, единствен е фактот што владее вистинска хармонија и усогласување во ставовите на сите екипи околу тоа од Серија А и Б па се’ до аматерските лиги.
Милан цели кон стари мети (Ganso) и некои нови (Danilo, Vidal).
Околу Mr X освен Cesc и Hamsik во друштвото влезе и Швајни!
Шпекулација, инсајдерска информација (која може но и не мора да значи ништо), Милан до крајот на Јули носи една аквизиција + Ogbonna и во последните денови од Август Mr X т.е БУМ!
Forza Milan!
P.S Во Милано е сместен Ricardo Ferreira, централен дефанзивец на Порто, корпулентно момче кое со 17 години дебитираше во јуниорската репрезентација на Португалија, момче кое важи за огромна надеж на португалскиот фудбал и го споредуваат со Давид Луиз. Му заврши договорот со Порто, не го продолжи (сега гледаме зошто) а во трка за него беа и Принтер + Јуве како и неколку шпански тимови.
На 12ти Јули се појавува пред Алегри со сите останатите сениори + Calvano, Valoti, De Sciglio и Ely а потоа ќе се размислува каде ќе биде сместен (Сениори, Primavera или позајмица).

Navigator said...

Оваа година по се изгледа нам ќе ни брои двојно. Не само што освоивме титула и се израмнивме до принтеровци, туку и се поизвесно е дека ќе ги претекнеме :) Единствено ќе ми биде криво ако таква легенда како Fachetti, навистина е замешен во вакви скандали.
Потегот со Ogbonha ќе ми се допадне ептен. Го пратев во последниот циклус квалификации за младата репрезентација и имаше одлични настапи. Она што не ми се допадна денес е веста за Coentrao и неговиот премин во Real.
Како и да е, има уште многу време, многу опции, сега уште пошироки со враќањето на старото non-eu правило. И не сме заспани Ри! :) Барем јас...

FORZA MILAN!!!